Hier vind je dienbladen met karakter. Ze eisen hun plekje op in het interieur, zowel als muurdecoratie, als bijzettafeltje of in gebruik. Veel snuisterplezier!

Heeft u een winkel?

Heeft u een winkel? Of u bent een groothandelaar? En koopt u in grote hoeveelheden? We werken graag een overeenkomst uit met speciale prijzen.

Registreer u hier

of contacteer ons voor meer informatie.

Heeft u een winkel?

Trotse eigenaar van een bar?

U heeft een hippe bar en wenst graag gepersonaliseerde dienbladen? We werken graag een overeenkomst uit met speciale prijzen.

Trotse eigenaar van een bar?

Volg ons op Facebook

We houden u graag op de hoogte van onze volgende beurzen of promoties via onze Facebook-pagina.

Ontdek ze snel 

Volg ons op Facebook

Trayble - Bijzettafeltjes en dienbladen met karakter

Met Trayble willen we bewijzen dat een dienblad veel meer is dan een handig gebruiksvoorwerp. Noem het gerust beroepsmisvorming want we zijn collega’s  bij dienbladenfabrikant  Roltex.

Trayble is ontstaan dankzij het ontembare enthousiasme van ons vier : Elke, Ellen, Danielle en Sofie. Bij Trayble kunnen we ons creatief ei kwijt. Hier hebben we tijd om te genieten van de hersenspinsels die ’s morgens beginnen te kronkelen en waardoor je ’s avonds met al die adrenaline alweer niet in slaap geraakt.  We voelden de klik om dingen te creëren die we vooral zelf graag in ons huis willen.

Ontdek onze collectie