Geproduceerd in België

De dienbladen

Onze dienbladen worden voor 90% gemaakt uit hernieuwbare grondstoffen. De productie start met een print op papier aangevuld met ecologische laagjes karton. Daarrond komt organisch hars afkomstig van suikerriet en een fijn laagje kunsthars. Deze worden samen geperst op hoge temperaturen. Nadien worden de ruwe randen gefreesd. Klaar! ​ 

De tafelpootjes

Voor de uitvoering van het houten onderstel werkten we nauw samen met Etienne Van Den Bergh van Nijbergen. Hij is een houtbewerker in hart en nieren en dat doet hij al sinds 1974 in Mechelen. Nog steeds met volle overgave en uiterste precisie werkt hij voor kleine oplages. Elk pootje is met even veel nauwkeurigheid afgeschuurd en met de hand geolied. Dit maakt elk stuk uniek.

Het onderstel bestaat uit hoogwaardig MDF. We kozen er voor om een voet te ontwerpen die heel eenvoudig in elkaar te zetten en makkelijk te verzenden is. Het is leuk dat er geen andere materialen aan te pas komen. Gewoon in elkaar schuiven en klaar! 

100% Belgisch

Roltex in Aalst maakt onze dienbladen. De tafelpootjes worden in Mechelen bij Nijbergen gemaakt. Alles lekker dicht bij! Dankzij onze nauwe band met het productieproces en alles er rond kunnen we authenticiteit , kwaliteit en duurzaamheid blijven nastreven. Onze producten reizen dus niet eerst de hele wereld af.