Onze designers

Met veel goesting gingen we op zoek naar illustratoren en artiesten die passen in onze Trayble-stijl om decors te ontwerpen.

Een van de leukste dingen tijdens deze samenwerking is het verrassingseffect.  Telkens als we het uiteindelijke ontwerp toegestuurd krijgen laten we alles vallen en rennen we naar Sofie’s scherm om dan van ‘aauuuu’ te doen. Ook zij zijn steeds enthousiast als we hen het dienblad opsturen. Die wederzijdse klik is een kracht van het Trayble-verhaal.

Kaart Blanche

Kaart Blanche is het Gentse creatieve platform van Lars en Timo, die het verzenden van postkaarten onder jongeren op een ludieke manier terug wil laten heropleven. Meest bekend zijn ze voor hun koelkastwaardige kaartjes met memorabele celebrity momenten zoals Britney's crazy shave-off, Kanye's smile, Beyoncé's slay & Kim's Ugly cry.

Lees meer

Sien

Ze gaat haar huis niet uit zonder knalrode lippen en haar typerende ‘Sparkling touch of the 50ties’. Dat ze van vintage houdt, kan ze niet wegstoppen.

Lees meer

Helen B

Van je passie je beroep maken, was een sprong die ze met veel goesting en overgave nam. Zo een durf en enthousiasme, daar hebben we veel bewondering voor!

Lees meer

Fin en stip

Donnie van Fin en Stip heeft een zwak voor Scandinavische eenvoud, stippen & driehoekjes en bijzondere kleurencombinaties. Mintgroen en abrikoosroze zijn haar favoriete kleuren. En planten, hoe meer planten in haar leven, hoe beter! Deze inspireren haar tot nieuwe ontwerpen voor  geboortekaartjes, behang, textiel en nu ook dienbladen. De rust die ze zelf uitstraalt vind je terug in haar designs. Kijk zeker eens op www.finenstip.be voor meer van dat!

 

Lees meer

Mat

Hij is dik, lelijk, onsympathiek en toch kan je niet anders dan van hem houden. Zou het dat fristi-roze velletje zijn dat hem zo onweerstaanbaar maakt?

Lees meer

Soetwaer

In het tijdschrift Flow Magazine ontdekten we Soetwaer met haar handgemaakte kussentjes. Onder de indruk van haar onafscheidelijk duo Mr. Mustache en Cheeky Cherry gingen we op zoek naar de vrouw achter het merk. Nicola Kloostermans woont in Noord-Holland, een prachtige streek aan de Noordzee met duinen en bossen in overvloed.

Lees meer

Trayble

Naast de dienbladen met de ontwerpen van onze designers hebben we ook een eigen luxe-lijn.

Om deze dienbladen een luxe-uitstraling te geven werken we samen met Lakkerij Vandereyt. Zij brengen 3 laklaagjes aan op het dienblad.Dit geeft een matte look en dat voelt aangenaam in de hand. De lak is op waterbasis

Lees meer

André

Kunstenaar André Van Schuylenbergh slaagde er in onze favoriete tijd van het jaar op doek te zetten: de lente. De eerste knopjes op de bomen die enkele dagen later tot een welriekende bloesem staan te pronken.

Lees meer

Bekijk snel de producten van onze designers en maak uzelf trotse eigenaar van hun kunstwerken!

Breng me naar de collectie